Gratis verzending vanaf €85,00

Verzenden en Retourneren

Verzendkosten Nederland

Verzendkosten Europa

Voor Nederland en België geldt: Gratis verzending van €85,00 of meer.

Levertermijn

Voor alle bestellingen binnen Nederland en België geldt een levertermijn tussen twee en vijf dagen. Bestellingen na 18:00 uur worden de volgende dag verwerkt.

Track & Trace

Alle bestellingen versturen we via de pakketpost of als brievenbuspakje (indien het door de brievenbus past) van PostNL

Na je bestelling sturen we je per e-mail een Track & Trace code, zodat je kunt zien waar jouw pakketje zich bevindt. 

Retourneren

Herroepingsrecht

Niet helemaal tevreden over het ontvangen product(en)? Geen zorgen, producten kunnen altijd retour. Laat ons binnen 14 dagen weten dat er één of meerdere producten retour komen. Zorg er vervolgens voor dat het pakket inclusief het retourformulier binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour is in de exacte staat als waarin je het hebt ontvangen. 

De terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats zodra de staat van de goederen is geverifieerd en via hetzelfde betaalmiddel dat door de koper is gebruikt. In het geval dat de producten niet in perfecte staat worden geretourneerd, behouden wij ons het recht voor om het bedrag van uw bestelling niet te betalen.

De retourkosten die voortvloeien uit de uitoefening van het herroepingsrecht zijn voor rekening van de koper. Als je een andere maat / maat / kleur wilt aanvragen, moet je de aankoop opnieuw doen via de online winkel.

Het retourproces in geval van herroeping is:

Je hebt 14 kalenderdagen om erover na te denken. Stuur ons voor 14 dagen een e-mail als je hebt besloten gebruik te maken van je herroepingsrecht (als je het om welke reden dan ook wilt retourneren).

Na uw e-mail zullen we kennis nemen van het incident en zullen we reageren met het adres waar u ons het product / de producten naartoe moet sturen. Vanaf hier heeft u een termijn van 10 dagen om het naar ons op te sturen. De retourkosten die voortvloeien uit de uitoefening van het herroepingsrecht zijn voor rekening van de koper.

De terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats zodra de status van de goederen is gecontroleerd en via hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt. We zullen u hiervan per e-mail op de hoogte stellen zodra we deze hebben ontvangen! Vergeet niet dat het product in perfecte staat moet aankomen, zodat we u kunnen terugbetalen. Dus zorg ervoor dat uw koerier / postkantoor het pakket met zorg behandelt of bescherm het voldoende met de doos waarin we het naar u hebben gestuurd of in een andere soortgelijke. 

Defect

Als het product een defect vertoont of tijdens het transport beschadigd is.

Laat dat aan ons weten via e-mail op dezelfde dag dat u de goederen ontvangt. Het is essentieel dat u ons binnen 24 uur na levering per e-mail op de hoogte stelt. Stuur ons zo snel mogelijk een foto per e-mail waarop de schade aan het product te zien is. Retourneer de goederen in een doos goed ingepakt (om mogelijke schade of breuk als gevolg van het retourtransport te voorkomen). Del Sur by Aurora draagt ​​de kosten voor het retourneren van het product. Uiteraard sturen wij u het betreffende product nogmaals kosteloos toe (maar let op, vergeet niet dezelfde dag van levering aan ons door te geven dat het product defect is, anders kunnen wij er niet voor zorgen).